information

INFORMATION

START OG MÅL

Løbet afvikles fra Rødvig Hovedgade nr. 30, hvor der vil være depot og toilet. Der er mulighed for at stille bagage i garagen. 


OFFENTLIG TRANSPORT

Der er forbindelse fra Køge St. til Rødvig St. med Østbanen. Afgang hver halve time. Stationen ligger ca. 300 meter fra start. 


PARKERING

Der er mulighed for at parkere ved Rødvig Badehotel og ved Rødvig Flintovn. Ligeledes kan man parkere ved Rødvig Børnecenter (følg sti til Rødvig Hovedgade). Der er ca. 500 meter til start.


TIDSPUNKT

Løbet starter kl. 9:00 med en tidsgrænse på 6 timer for marathon. 

PRAKTISK INFORMATION 

5 September 2020

REGLER

Der løbes efter klub 100's regler:

https://klub100marathon.dk/loebskriterier/


TIDSTAGNING

Man står selv for tidstagning. Der er samlet start og uret stoppes først når målstregen passeres. Autopausefunktion skal være deaktiveret. Du måler selv din sluttid, og skriver den på resultatlisten, som findes i depot. 


DEPOT

Der vil være depot i start/mål-område som passeres efter hver runde. Der vil være vand, saft og sodavand samt silk, frugt, chips og kage. Hvis det er meget varmt i vejret på løbsdagen, vil der være mulighed for vand ude på ruten. 


MEDALJER 

Der bliver mulighed for at løbe marathon, halvmarathon samt runder af 7 og 14 km. Der er medaljer til halvmarathon og marathon. 


SPONSORGAVER

Der er allerede lækre gaver til lodtrækning på startnummer og flere kommer til.

Copyright © All Rights Reserved